Muut projektit

Lyhytelokuvien ja mainosten lisäksi olen tehnyt muita videoprojekteja, kuten ennakkotehtäviä opiskelupaikkoihin ja oman lukioni Abivideo.

OSYK Abivideo 2019

Elämäni suurin projekti, OSYK Abivideo 2019 oli yhdeksän kuukauden aherruksen lopputulos.
Abivideo on perinteisesti lukion lopussa tehty video, jossa parodisoidaan koulun opettajia, opiskelijoita ja tapoja. Oman lukioni Abivideossa olin ohjaaja, käsikirjoittaja, kuvaaja, äänittäjä, editoija, näyttelijä ja organisoija. En tietenkään tehnyt mitään yksin (paitsi editoinnin), sillä projekti työllisti yhteensä 76 ihmistä.

Sinulle on postia!

Tässä on toisen vuoden ennakkotehtäväni Helsingin Metropoliaan elokuva ja TV-alan opintoihin. Tehtävänannossa vaadittiin enintään minuutin video aiheesta "vielä on toivoa". Katsotaan, miten tänä vuonna käy!

Paina nappulaa

Paina nappulaa oli ennakkotehtäväni Helsingin Metropoliaan elokuva ja TV-alan opintoihin.
Tehtävänannossa vaadittiin enintään minuutin video aiheesta “erilaisuus on mahdollisuus”. Pääsin hakuprosessissa viime metreille saakka, mutta jäin harmillisesti 4. varasijalle.

OSYK Opevideo 2020

Yhteistyöni lukioni kanssa jatkui seuraavana vuonna, nimittäin minua pyydettiin editoimaan vuoden 2020 OSYK Opevideo.
Oulun Suomalaisen Yhteiskoulun lukion opettajat ovat perinteisesti tehneet joka vuosi musiikkivideon abeille ja sain kunnian olla osa sitä. Opettajat kuvasivat materiaalin ja lähettivät sen minulle. Työstin videota yhden opettajan kanssa, mutta sain paljon vapauksia työhön.